2012. február 26., vasárnap

MASSZÁZS Fotel távirányítós - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Eladó a képen látható masszázs fotel
lábtartóval.
Még a lábtartó része is masszíroz, több funkcióra állítható hol masszírozzon.
- Ha automatikus üzemmódba állítjuk a masszírozót a távkapcsoló segítségével, akkor a teljes hátra siacu masszázst alkalmaz, valamint rezgőmasszázst a talpon és a combokon. A vibrálás gomb segítségével a rezgőmasszázs erőssége beállítható.
- A shiatsu/rolling jelzésű gomb megnyomásával bekapcsol a kijelzője és a 4 masszázsfej egyenesen fog forogni. Az újbóli megnyomásra a 4 masszázsfej ellentétes irányban fog forogni. A harmadszori  megnyomás bekacsolja a görgő módot. (Rolling Mode)
- Shiatsu mode-ban ha megnyomjuk a hátpozíció gombot (back position) ki lehet választani, hogy a hát felső/alsó részére vagy a teljes hátra kívánja a siacu masszázst.
-Ha görgő módban megnyomjuk a hátpozíció gombot, akkor ki lehet választani a siacu helyét. Eközben meg lehet nyomni a szélesség (width) gombot a szélessés beállításához.
- mazzsázspont módban (point shiatsu) Siacy módban meg kell nyomni a hátpozíció gombot, ami kikapcsolja a felső/alsó (High és Low) kijelzőket, majd be lehet állítani a masszázspontot a fel le (up és down) gombokkal
- vibrálás mód: ezt bármikor meg lehet nyomni a 3 vibráló mód közötti váltáshoz comb/lábtartó/comb és lábtartó
- automatikus leállítás funkció van benne: ez a termék 15 perc folyamatos használat után leáll nehogy károk származzanak a túlzott masszírozástól
Fekete, szinte új állapotban.
Méret:
ülés:
támla:
fotel méret karfástól:
Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.
Kérem tekintse meg további termékeimet is!


Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-15 03:22
. MASSZÁZS Fotel távirányítós - Jelenlegi ára: 65 000 Ft