2012. május 24., csütörtök

Chieftec GPS-350-101A tápegység aktív PFC, 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható 350W-os Chieftec tápegység, Smart szériából való.
Aktív PFC-s, túlfeszültség védelmes, ATX 2. 0 szabványnak megfelelő. Csatlakozói: (20+4+4 bontható) 24 tűs ATX, 4+4 tűs 12V ATX, 7x Molex, 2x FDD, 2x SATA.
Nagyon halk, 12cm-es ventilátoros, hibátlan. Elég jó darab. Tartalék tápegység volt egy otthoni géphez. A gép el lett bontva, ez a tápegység így felesleges. Egy percet sem ment életében, most sem volt kibontva a kábelköteg, tápegység ellenőrző műszerrel lett tesztelve. Teljesen új. Van HW ki/bekapcsoló gombja. Garanciát kapsz egy hetet általam. Gyári garancia nem érvényesíthető, mivel a számlája már nincs meg és maga a vásárlás kb két éve történt. Bolti ára jelenleg 10. 000Ft +szállítás körül van, ha hozzá tudsz jutni. Képek minőségéért bocsánat, telefonnal készültek.
Gyári oldal itt: http: //www. chieftec. com/smart-power. html
A postai költségek téged terhelnek: csomagként 1115Ft. Személyes átvétel is szóba jöhet, a megszokott módon, lásd az i+ gomb. Külföldre nem postázok semmit sem!
Ha leütötted vagy megnyerted, a Vatera által részedre kiküldött értesítőben minden információ le lesz írva, kezdve a számlaszámtól egyéb tudnivalókig: így tudjuk a leggyorsabban intézni a dolgot. Licitet NEM törlök.
--
Minden hagyományos árverésem egy hetes időtartamú. Ha a meghirdetett termék hibás vagy bármilyen problémája van, akkor arra külön felhívom a figyelmed. Minden terméket megfelelően csomagolok, de ha a postán pl. fociznak vele, arra nincsen ellenszerem. Erre vonatkozólag felelősséget csak értékbiztosított küldés esetén tudok vállalni. Kérlek olvasd el az i+ gomb mögötti tudnivalókat.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 16:59
. Chieftec GPS-350-101A tápegység aktív PFC, 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft