2011. október 24., hétfő

Az orvosnők korán halnak - Jelenlegi ára: 2 450 Ft


Az orvosnők korán halnak
Egy új és meglepő könyv kerül az Olvasó kezébe. Isa Schneidernek komoly olvasótábora van, amely türelmetlenül várja, hogy mikor jön az újabb, letehetetlen olvasmány: egy regény, amely az életünkről szól, amelyet falni fogunk, és addig nem hagyjuk abba az olvasást, míg nem érünk a végére. E könyv még az eddigieknél is érdekesebb: az író életregénye ez a mű, egy orvosnő élete, aki írni tud, és milyen jól! Isa Schneider ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. Nem szeret "fennforogni". Most - először és utoljára - beengedi olvasóit az életébe. Egy olyan életbe, ahol - ha leveti a köpenyét - rájövünk: jé, az orvos is ember! Sebezhető, bántható, szerethető ember. Olyan, mint mindenki más: ő is szeret, szenved és dolgozik.
Részlet a könyvből: "A fenyőerdő komoly-zölden állt körülöttem. Mint egy templomban. Tisztásain talán tündérilonák, bűbájosok, táltosok járnak- gondoltam. A moha a fák alatt puhán, nedvesen, zúzmóival, apró tölcsérre hasonlító nyúlványaival- talán törpéket rejtegetett. És egy fenyő alatt narancsvörös, fehér pettyes légyölő galóca ült, a legszebb gomba, amit láttam életemben. Kalapja nagy, törzse hosszú. Fehér pettyei szabálytalan, körkörössé zsugorodó hártyák. Mellette hajlongó margaréták. És egy büszke, magasra nőtt, sötétlila harangvirág. Egy, kettő, tíz haragoslila tölcsér, sárgásfehér bibével. Biztosan tud harangozni, csak nem hallom. Talán esténként? Ha nagyon odafigyelnék, akkor meghallanám... A moha megmozdult. Szarvasbogár indult útjára, komolyan, méltósággal. "
SZERZŐ: Isa Schneider
KIADÓ: K. U. K. kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 288
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 04:05
. Az orvosnők korán halnak - Jelenlegi ára: 2 450 Ft